Biologisch!
Havervlokken - grof - volkoren - BIOLOGISCH - 500 gram
Biologische havervlokken! Sinds ze officieel tot ´superfood´ zijn verklaard, is het ineens hip om havervlokken te eten.
Je kunt er natuurlijk gewoon havermout van koken. Nee, niet die kleffe havermout van voorgegaard spul uit een pak of zak. Maar heerlijke havermout met een bite! Lekker warm als winterontbijtje. Met een geraspte appel en een snuf kaneel bijvoorbeeld. Of koud, als overnight-oat, als zomerontbijt.
Maar havervlokken zijn ook een lekkere en gezellige broodversiering. Bevochtig hiervoor, na het vormen, het brooddeeg en strooi er royaal de vlokken op.
Havervlokken worden tegenwoordig ook veel gebruikt in ´gezonde repen´. Zoek maar eens op internet op ´havermout repen´. Er zijn veel leuke recepten.
En wat te denken van zelf havermelk maken? Dat is super eenvoudig! Kijk hier voor een fijn recept.